torstai 2. maaliskuuta 2017

Friteerattu mozzarella ja broilerinfilepalat

Mitäpä se äiti ei tekisi lastensa eteen 😎😀
Meillä on tällä hetkellä talvilomaa viettämässä kaksi vanhinta poikaani. Toinen heistä pyysi kauniisti, että äiti kiltti tee oma tekeminä nugetteja....ja tyttäreni pyysi mozzarella tikkuja....No, niin...mitä se äiti ei tekisi lapsilleen... 😀😀😀😀😀

Noiden lisäksi äidin "ravintolassa" oli tarjolla ranskanperunoita paistettuna rasvakeittimessä...  Tässä ohje meidän nugetteihin ja mozzarellatikkuihin..

Nugetti/mozzarellatikut

tarvitset;
-mozzarella

-broilerifilettä

leivitykseen;
-natsoja
-vehnäjauhoja
-kananmunia


Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Murskaa natsot ja leikkaa mozzarellat sopivaksi paloiksi.  Leikkaa broilerifileet noin 3x3 cm:n paloiksi.

Kääntele mozzarella palat vehnäjauhoissa. Kierittele palat sitten kananmunassa. Ja tämän jälkeen natso muruissa. Anna niiden olla kylmässä n. 30 min.

Sillä aikaa voit leivittää broilerifile palat. Niitä ei tarvitse kylmään laittaa.

Kuumenna öljy rasvakeittimessä. Paista ensin mozzarellat. Nämä tulevat nopeasti. noin 2-3 min ja ovat valmiit. Varo juusto on tosi kuumaa heti keittimestä otettuna. Annan lämmön tasaantua ensin ennen kuin maistelet/syöt.

Paista sitten 3-4 broileri palaa kerrallaan ja kypsennä kauniin ruskeiksi öljyssä.

Meillä nämä tarjoltiin makean chilikastikkeen kanssa ja kurkkumajoneesin kanssa.

2 kommenttia:

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Viinirypäleistä koristeita

Kiireellinen viikko jälleen takana. Tuossa puolessa välissä viikkoa oli jälleen työnantajan järjestämä koulutus.  Pari lastani tuli kotiin k...