Piimäkakku
4 dl venhäjauhoja
2 dl sokeria
1 tl soodaa
2 rkl siirappia
1 dl sulatettua rasvaa
3 dl piimää
mausteita:
1 tl kanelia, ½ tl neilikkaa, ½ tl maustepippuria
tai
1 tl kanelia, 1 tl neilikkaa, 1 tl inkivääriä, 1 tl pomeranssinkuorta
(1 dl rusinoita)
Sekoita kuivat aineet keskenään ja mausta haluamallasi tavalla. Lisää siirappi, rasva ja piimä. Sekoita taikina tasaiseksi. Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kaada takina vuokaan.
Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin tunti.
Kumoa kakku jäähtyneenä.
Mmm, en olekaan tehnyt piimäkakkua pitkään aikaan... Joko tänään?
VastaaPoistaPiimäkakku on tosi herkullinen...ja paranee vaan kun seisoskelee muutaman päivän =D Eikun tekemään =D
Poista