Tein tyttärelleni pellillisen soijarouhepyöryköitä. Yllätyin kyllä itsekkin kun olivat tosi maukkaita! Ei uskoisi ettei niissä ollut "lihaa"...=D
Ohje tulee tässä;
Soijapyörykät
2 dl tummaa soijarouhetta
voita paistamiseen
n. 3 dl kasvislientä
2 kananmunaa
200 g tomaatti/basilika tuorejuustoa oli minulla. Tähän voit käyttää omaa mielimakua
1 dl korppujauhoja
2 rkl yrttisekoitusta
( suolaa, sipuli)
(ps. -jos laitat sipulia. laita se ensin paistinpannulle kuulottumaan ja lisää sitten soijarouhe)
Käsittele soijarouhe pussin ohjen mukaisesti. Laita paistinpannulle voi ja soijarouhe. Kääntele seosta, ja lisää muutaman minuutin kuluttua kasvisliemi varoen, seos kiehahtaa hieman. Anna seoksen saostua miedolla lämmöllä. Sekoita kulhossa kananmunat, tuorejuusto, korppujauhot ja yrttimauste. Lisää kulhoon hieman jäähtynyt soijarouheseos. Pyörittele taikinasta pienehköjä pyöryköitä. Paista pyöryköitä 200 asteessa n. 25 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Uusi vuosi
Uusi vuosi tuli ja on jo hyvässä vaudissakin.....Näpertelijöissä käy vieläkin päivittäin monen monta ihmistä katselemassa blogin juttua. Iha...

Nykyään tulee aika usein laitettua kasvisruokaa....nämäkin soijapyörykät ovat varmaan tosi hyviä....itse käytän härkistä ja ja täydennän sitä kikherneillä...nam.
VastaaPoistaTäytyy meilläkin kokeilla tuota härkistä. Kikherneitä ostinkin jo kaappiin....viime kesänä yritin kasvattaa kikherneitä....vähän huonolla menestyksellä....
PoistaSinun ruokaohjeesi on kyllä ihan parhaita, meillä on syöty jo monenlaisia ruokia sun ohjeilla =D
VastaaPoistaSoijarouhetta olen käyttänyt jo monessa muodossa, mutta pyöryköitä en ole vielä kokeillut - Näitä meillä tehdään tulevalla viikolla. Voisikohan näitä myös pakastaa..??
Kiva kuulla että ruokaohjeet "kelpaavat" =D Minä ainakin laitoin pakkaseen kun tuosta ohjeen määrästä tuli pellillinen...ja miesväki ei meillä noita syö...joten niitä riittää moneen ateriaan!
Poista