sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

VäriVuosi 2020, Kesäkuu 2020

Kesäkuu on ihan loppu suoralla. Kaikenlaista on tullut tehtyä, ja paljon jäi tekemättäkin...Tälläkin kertaa minun värivuosi  postaus tulee valokuvina.
Tämän kesäkuun värinä minulla oli laitettu vihreä. Vihreä on ihan selvyys tähän kuukauteen. Kaikki alkaa vihertää kun kesä on saapunut.

Vihreä

Vihreä on harmonian ja tasapainon väri. Se symboloi toivoa, rauhallisuutta ja uudistuksia. Yleensä kiltit ja vilpittömät ihmiset pitävät vihreästä. He ajattelevat usein muita ihmisiä ja ovat sosiaalisia. Vihreät ihmiset ovat luonteeltaan myös vaatimattomia ja kärsivällisiä, joten heitä saatetaan joskus hyväksikäyttää. Tällaiset ihmiset ovat usein hyvin huoliteltuja, sivistyneitä ja hyvämaineisia.

-------

Vihreä on rauhoittava ja palauttava väri, joka edustaa luontoa ja luonnollisuutta. Useissa kulttuureissa vihreä on elämän ja kasvun symboli.

Ihmissilmä pystyy erottamaan kaikkein eniten juuri vihreän eri sävyjä.

Sisustuksessa vihreä väri rauhoittaa ja tuo turvallisuuden tunnetta. Tämän vuoksi vihreää väriä käytetään paljon esimerkiksi sairaaloissa ja muissa julkisissa tiloissa.

Vihreään yhdistettyjä  ominaisuuksia ovat huolehtivaisuus, auttavaisuus ja tasapainoisuus.


Eerikan toukokuun värivuosi postauksen löydät TÄÄLTÄ.


Heinäkuuta kohden mennään....silloin jälleen uusi väri....

1 kommentti:

  1. Kesäkuun väri minulla oli valkoinen: https://elamanierikana.blogspot.com/2020/06/uudet-kengat-ja-alemekko.html?m=1.

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Loma hommeleita

 Pari päivää lomasta mennyt ja paljon pientä puuhastelua on tullut tehty ja apuna ollut. Tulee itselle hyvä mieli kun pystyy olemaan apuna. ...