sunnuntai 25. helmikuuta 2024

Pikaisesti lauantaihin

Eilen oli toka vika putous. Sitä katsellessa sanoin pojalleni, että katson tämän kauden ja sitten unohdan putous katselun. 

Siihen en usko, että kaikki vitsit / hahmot olisivat jo näiden kausien aikaan käytetty. Mielikuvitus / luovuus taitaa olla jäissä!

Toisaalta itselle on tullut pieni jäätyminen näitten putous eväiden kanssa. En jaksa panostaa niihin, kun ei ole mitään kivaa katsottavaa sen kanssa. Tämän kauden ekan lähetyksen jälkeen, eväitten tekoon ei ole enää ollut sellaista paloa kuin muina kausina. Täytyy löytää uusi ohjelma mitä katsoa......😃😊

Nämäkin ovat tavallaan tuunailua. Kun siitä tortilla syönnistä jäi jauhelihaa...ja sitä käytin omaan suolaiseen herkkuuni. Lähinnä jääkaapin/pakkasen tyhjennystä....

Tein miesten toiveesta makaroni-tonnikalasalaattia ja sitten tein torttutaikinaan suolasta. Vähän niin kuin "nakkipiiloja".

Tonnikala-makaroni salaattiin laitan sen mukaan mitä jääkaapista/kaapista tarviketta löytyy. Löydät pari versiota vanhoista kirjotuksista.... nro 1 ...... nro 2 

Ne, mitkä aina löytyvät tästä minun tonnikala-makaroni salaatista ovat; se tonnikala, makaroni, majoneesi, muuten luovuus on vai rajana.

No sitten tein sellaisen lisukkeen...johon laitan; ketsuppia, sinappia ja kurkkupikkelsiä. Tätähän voi käyttää hotdog lisukkeena...sopii siihen hyvin.

No näihin "piiloihin". Pakastimesta löytyy vielä torttutaikina levyjä. Niistä otin tähän nyt 4  ja vähän sitten kaulin, leikkasin levyn sivuun viiltoja.

Kun aloin täyttää niin, ensin laitoin tuota minun sinappi-ketsuppi-kurkkupikkelsi lisuketta. Omaan "pötkööni" laitoin jauhelihaa johon sekoitin loput majoneesit mitä jäi tuosta salaatistani. Tuon lisukkeen päälle laitoin tuon jauheliha sekoituksen. Sitten suljin "pötkön".





Toisiin laitoin; pekonia, lisuketta, nakkeja.

Ihan maukkaita näistä tuli.

Ihan illanpäätteeksi vielä teetä ja voileipä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...