Sain kasan chiliä ja paprikaa sekä kesäkurpitsaa.....niistähän oli jotain tehtävä etteivät pilalle mene! Tein pienen erän chilihilloa.
Chilihillo
10 kpl punaista chiliä
5 kpl punaista paprikaa
2 dl hillosokeria
2 dl hunaja-omenaetikkaa
2 tl suolaa
ripaus valkopippuria tai muutama kokonainen valkopippuri
2 dl vettä
Halkaise paprikat ja chilit ja poista siemenet. Kuutioi ja kiehauta kattilassa etikan, suolan ja pippurin kanssa noin 2 minuuttia.
Lisää vesi ja hauduta kunnes paprikat ja chilit ovat kypsiä ja pehmeitä. Lisää tarvittaessa vettä. Lisää hillosokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia ja jäähdytä.
Hilloke sopii naudan ja porsaanlihan sekä vaaleiden lintujen lisäkkeeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D