Tämmöisen uuden tuttavuuden tein....Saapa nähdä miten käy, sitten kaupaksi kun sitä tarjoan.
Kesäkurpitsa-sipulipikkelsi
1 kg kesäkurpitsaa
2 - 3 sipulia
2 kpl chiliä
2 dl hienonnettua tilliä
Mausteliemi:
2 dl vettä
1 1/2 dl väkiviinaetikkaa
2 - 3 dl sokeria
2 rkl suolaa
Pese ja raasta kesäkurpitsat karkeaksi raasteeksi tai leikkaa ne aivan pieniksi kuutioiksi.
Hienonna sipulit sekä tilli ja sekoita ne hienonnetun kesäkurpitsan joukkoon.
Lisää kaikki mausteliemen aineet, kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä pari minuuttia.
Jaa pikkelsi puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin.
Sulje tölkit ja säilytä viileässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D