lauantai 10. elokuuta 2019

Kesäkurpitsa-sipulipikkelsi

Tämmöisen uuden tuttavuuden tein....Saapa nähdä miten käy, sitten kaupaksi kun sitä tarjoan.

IMG_5458.jpg
Kesäkurpitsa-sipulipikkelsi
    1 kg kesäkurpitsaa
    2 - 3 sipulia
    2 kpl chiliä
    2 dl hienonnettua tilliä
Mausteliemi:
    2 dl vettä
    1 1/2 dl väkiviinaetikkaa
    2 - 3 dl sokeria
    2 rkl suolaa
Pese ja raasta kesäkurpitsat karkeaksi raasteeksi tai leikkaa ne aivan pieniksi kuutioiksi.
Hienonna sipulit sekä tilli ja sekoita ne hienonnetun kesäkurpitsan joukkoon.
Lisää kaikki mausteliemen aineet, kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä pari minuuttia.
Jaa pikkelsi puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin.
Sulje tölkit ja säilytä viileässä.
IMG_5456.jpgIMG_5457.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Nuudelisalaatti

Tein töihin tälläisen salaatti "pohjan".  Vaikka tätä muutaman päivän kerkesin syömään, niin silti en syöynnyt yhtään päivää samaa...