IMG_5235.jpg

Gluteeniton piirakkapohja

100 g margariinia
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 dl juustoraastetta
1 dl vettä
2 tl mieli yrttiäsi

Sekoita pehmeän rasvan joukkoon kuivat aineet, myös juustoraaste ja yrttiä jos haluat.
Lisää vesi ja sekoita vain sen verran, että ainekset tasoittuvat.
Taputtele piirakkavuoan pohjalle, lisää päälle täytteet, paista 200 asteessa uunin alatasolla 30-35 minuuttia.

IMG_5230.jpg

Piirakoiden täyteaineita voit sävellellä omien mieltymystesi mukaan.
Kannattaa yhdistele rohkeasti aineksia!
Minun yhdistelmä oli jääkaapin sanelema juttu ;) tokilaitoin vähän muutakin...

Täyte;
-sinihomejuuston loppu
-kuivattua purjoa
-pippuri kinkkuleikkelettä
-tzatzikin (kreikkalainen kurkku-jogurtti salaatti loppu)
-pikkuisen pippurikermaa
-kananmuna
-vähän juustoraastetta
-ja ihan päällimmäiseksi paprikasuikalita ja juustoraastetta

Kaikki aineet sekaisin. Kaada täyte pohjan päälle ja paista n. 30- 35 min, 200 asteessa.

IMG_5231.jpg
IMG_5232.jpgIMG_5233.jpg
IMG_5234.jpg
Oli kyllä tosi maukasta piirakkaa ja sai kyllä kehuja.